Om parfymen

Born in Paradise er en berusende blanding av eksotiske noter som minner deg om varme sommerdager og lange, lune sommerkvelder.

ESCADA Born in Paradise er inspirert av den berømte cocktailen Piña Colada. Duften er sprudlende minner om den sorgløse følelsen av ferie i ditt drømmeparadis - noe som gjør den til den perfekte sommerduft!

Toppnotene: Duften åpner med sensuelle noter av frodige, grønne epler og vannmelon. I kombinasjon med søt guava er duften leken og frisk.

Hjertenotene: I hjertet finner vi noter av en svak kokosmelkbase blandet med et hint av velsmakende ananas, som vekker minner fra en perfekt sommerferie.

Bunnotene: Når parfymen får satt seg, kjennes bunnen med en blanding av moskus, sandeltre og sedertre, for sensuell varme - som gir dybde til de myke sommernotene.

ESCADA's årlige sommerduft er sårt etterlengtet hos trendsettere og fashionistas verden over, og Born in Paradise blir garantert enda et samleobjekt. Parfymeflakongen har den ikoniske formen som kjennetegner de ettertraktede ESCADA sommerduftene. Den blågrønne flakongen representerer det reneste havdyp og et løfte om en eksotisk ferie. Illustrasjonen på ytteresken av Born in Paradise er designet av den New Zealand-fødte motefotografen og illustratøren Kelly Thompson. Hun er kjent for sine iøynefallende og feminine illustrasjoner, og har opparbeidet seg en tilhengerskare i mote- og kunstverdenen.

Illustrasjonen på ytteresken viser ESCADA-piken med rødt hår i solnedgangen, skuende utover den verden hun har lagt bak seg. I en overflod av tropisk frukt og eksotiske blomster er hun innhyllet i glede og frihet. Hun smiler med et skøyeraktig blikk og ser ertende på tilskuerne, ettersom hun vet hvordan det er å fly som en fugl gjennom paradis og kjenne den varme havbrisen mot håret.

ESCADA Born in Paradise er en uimotståelig duft og en Limited Edition. Du finner den i ditt nærmeste parfymeri.

Men fort deg, den kan bli utsolgt... Se utsalgssteder

Skriv en ny kommentar

hits